Sudedamosios dalys
100g minkšto sviesto
90g „Panevėžio +“ cukraus
70g „DanSukker“ šviesaus sirupo
120g kvietinių miltų
2,5 v.š. kakavos
1 a.š. vanilinio cukraus
1 a.š. kepimo miltelių
Gaminimo eiga
Sviestą, cukrų ir sirupą gerai išsukite. Tada sumaišykite miltus, kakavą, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius ir persijokite juos į mišinį.
Plakite tol, kol tešla pasidarys minkoma, o tada rankomis suminkykite tešlą.
Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių pagal Celsijų (su ventiliatoriumi).
Tešlą plonai iškočiokite tarp dviejų kepimo popieriaus lapų, padėkite ant kepimo skardos ir nuimkite viršutinį kepimo popieriaus lapą.
Tešlą kepkite 12-15 minučių, leiskite jai šiek tiek atvėsti ir su širdies formelėmis suformuokite širdeles. Tada sudėkite širdeles ant grotelių ir leiskite joms visiškai atvėsti.
Papuoškite širdeles ir laikykite jas sandariame inde.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.