Sudedamosios dalys
100g minkšto sviesto
90g „Panevėžio +“ cukraus
70g „DanSukker“ šviesaus sirupo
120g kvietinių miltų
2,5 v.š. kakavos
1 a.š. vanilinio cukraus
1 a.š. kepimo miltelių
Gaminimo eiga
Sviestą, cukrų ir sirupą gerai išsukite. Tada sumaišykite miltus, kakavą, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius ir persijokite juos į mišinį.
Plakite tol, kol tešla pasidarys minkoma, o tada rankomis suminkykite tešlą.
Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių pagal Celsijų (su ventiliatoriumi).
Tešlą plonai iškočiokite tarp dviejų kepimo popieriaus lapų, padėkite ant kepimo skardos ir nuimkite viršutinį kepimo popieriaus lapą.
Tešlą kepkite 12-15 minučių, leiskite jai šiek tiek atvėsti ir su širdies formelėmis suformuokite širdeles. Tada sudėkite širdeles ant grotelių ir leiskite joms visiškai atvėsti.
Papuoškite širdeles ir laikykite jas sandariame inde.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.