Sudedamosios dalys
50 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
150 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
300 ml plakamosios grietinėlės
2 šaukštai kakavos miltelių
8 saldainiai „After Eight“
1 ml acto rūgšties
Gaminimo eiga
Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, šviesųjį cukraus sirupą, grietinėlę ir kakavos miltelius. Virkite 20 minučių. Sudėkite saldainius „After Eight“, įpilkite acto rūgšties ir išmaišykite. Virkite dar 5 minutes. Patikrinkite, ar irisų karamelės tirštumas tinkamas arba išmatuokite temperatūrą (120–125 °C). Jei tirštumas netinkamas, pavirkite dar minutę. Supilkite į maždaug 12 cm pločio ir 15 cm ilgio aliejumi pateptą formą. Palikite sustingti. Supjaustykite gabalėliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.