Sudedamosios dalys
2 šaukštai kakavos miltelių
3 šaukštai „Dansukker“ cukraus miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Gaminimo eiga
Dubenėlyje sumaišykite kakavą ir abiejų rūšių cukrų. Šokolado miltelius supilkite į puošnų maišelį.
Karšto šokolado paruošimas
1 maišelis šokolado miltelių
400 ml pieno
200 ml grietinėlės
Įkaitinkite pieną ir grietinėlę. Suberkite šokolado miltelius ir išmaišę patiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.