Sudedamosios dalys
Riešutų plytelės
60 g migdolų
60 g lazdynų riešutų
180 g žemės riešutų
25 g sviesto
210 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 g sezamų sėklų
35 g kokosų drožlių
Šokolado glaistas
200 g šokolado
50 g sviesto
Papuošti
smulkintų riešutų
Gaminimo eiga
Virtuvės kombainu susmulkinkite riešutus. Ištirpinkite sviestą ir supilkite į riešutų mišinį.
Supilkite likusias sudedamąsias dalis ir maišykite, kol mišinys sutirštės.
Mišinį paskleiskite 24 x 30 cm skardoje, išklotoje sviestu išteptu kepimo popieriumi.
Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės 20–25 min. 150 °C įkaitintoje orkaitėje. Palaukite, kol atauš.
Ištirpinkite šokoladą ir sviestą į karštą vandenį įdėtame dubenyje.
Paskleiskite šokolado mišinį ant riešutų pagrindo ir pabarstykite smulkintais riešutais. Padėkite į šaldytuvą.
Supjaustykite nedidelėmis plytelėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.