Sudedamosios dalys
100 g spanguolių
220 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
100 g minkšto sviesto
3 kiaušiniai
390 g miltų
10 g kepimo miltelių
5 g vanilinio cukraus
3 g malto kardamono
3 g malto cinamono
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros. Įjunkite kaitinimą iš viršaus ir apačios.
Spanguoles susmulkinkite ir atidėkite į šalį. Sviestą iki purumo išplakite su ruduoju drėgnuoju cukrumi. Po vieną įmuškite kiaušinius. Dubenyje sumaišykite sausus produktus. Įmaišykite į skystą mišinį. Įmaišykite spanguoles.
Padalykite tešlą į keturias dalis ir iškočiokite į pailgas formas. Jas sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir lengvai suplokite. Biskočius kepkite ant vidurinės orkaitės lentynos maždaug 15 minučių.
Išjunkite orkaitę. Kepinius įstrižai supjaustykite gabalėliais. Gabalėlius atskirkite. Vėl sudėkite į skardą ir palikite orkaitėje džiūti kelias valandas.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.