Sudedamosios dalys
100 g spanguolių
220 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
100 g minkšto sviesto
3 kiaušiniai
390 g miltų
10 g kepimo miltelių
5 g vanilinio cukraus
3 g malto kardamono
3 g malto cinamono
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros. Įjunkite kaitinimą iš viršaus ir apačios.
Spanguoles susmulkinkite ir atidėkite į šalį. Sviestą iki purumo išplakite su ruduoju drėgnuoju cukrumi. Po vieną įmuškite kiaušinius. Dubenyje sumaišykite sausus produktus. Įmaišykite į skystą mišinį. Įmaišykite spanguoles.
Padalykite tešlą į keturias dalis ir iškočiokite į pailgas formas. Jas sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir lengvai suplokite. Biskočius kepkite ant vidurinės orkaitės lentynos maždaug 15 minučių.
Išjunkite orkaitę. Kepinius įstrižai supjaustykite gabalėliais. Gabalėlius atskirkite. Vėl sudėkite į skardą ir palikite orkaitėje džiūti kelias valandas.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.