Sudedamosios dalys
400-600 g žaliųjų šparagų
200 g Parmos kumpio arba kito lauke vytinto kumpio
100 ml kedrų riešutų
2 valg. šaukšt. aliejaus
2 plonais griežinėliais supjaustytų svogūno laiškų
jūros druskos, stambiai maltų juodųjų pipirų
Užpilui
2 valg. šaukšt. „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 valg. šaukšt. balzaminio acto
1 valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus
Gaminimo eiga
Iš pradžių sumaišykite visas sudedamąsias dalis užpilui ir atidėkite į šoną. Nupjaukite kietesnę apatinę šparagų dalį. 2-5 minutes pavirkite šparagus truputį pasūdytame vandenyje (2 arbatiniai šaukštai druskos litrui vandens). Pakiškite šparagus po šaltu vandeniu. Supjaustykite kumpį į tiek griežinėlių, kiek yra šparagų. Šparagus apvyniokite kumpiu. Pakepinkite kedrų riešutus ant sausos keptuvės. Po to įkaitinkite aliejų keptuvėje ir pakepkite šparagus. Sudėkite ant lėkščių. Apibarstykite svogūno laiškais, kedrų riešutais, druska ir pipirais. Užpilkite užpilu ir patiekite ant stalo.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.