Sudedamosios dalys
1500 ml špinatų
500 g braškių
60 ml petražolių
Padažas
75 ml aliejaus
45 ml baltojo vyno acto
50 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
2 g paprikos miltelių
15 ml sezamo sėklų
Gaminimo eiga
Sumaišykite padažo ingredientus ir apliekite špinatus, pjaustytas braškes, susmulkintas petražoles. Išmaišykite.
Vietoj braškių tinka melionas.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.