Sudedamosios dalys
270 g kvietinių miltų
60 g. „Dansukker“ cukraus miltelių
15 g vanilinio cukraus
200 g sviesto arba margarino
1 kiaušinis
Raudonos spalvos maistiniai dažai
Mediniai pagaliukai
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Iš produktų suminkykite tešlą. Pusę tešlos perdėkite į kitą dubenį ir pridėkite raudonos spalvos maistinių dažų, o pusę tešlos palikite nedažytos. Įvyniokite tešlą į plėvelę ir palikite šaldytuve 15 minučių. Iškočiokite abi tešlos dalis – geriausia ant kepimo popieriaus – dėdami raudoną tešlą ant šviesios. Kruopščiai susukite iškočiotus lakštus išilgine puse. Palikite tešlą šaldytuve 15 minučių. Kai tešla atvės, supjaustykite ją į maždaug 0,5 cm skersmens apskritimus ir, jei norite, per vidurį įsmeikite pagaliukus. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 10 minučių. Baigę palikite ant grotelių ataušti. Laikykite sausoje, orui nelaidžioje taroje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.