Sudedamosios dalys
270 g kvietinių miltų
60 g. „Dansukker“ cukraus miltelių
15 g vanilinio cukraus
200 g sviesto arba margarino
1 kiaušinis
Raudonos spalvos maistiniai dažai
Mediniai pagaliukai
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Iš produktų suminkykite tešlą. Pusę tešlos perdėkite į kitą dubenį ir pridėkite raudonos spalvos maistinių dažų, o pusę tešlos palikite nedažytos. Įvyniokite tešlą į plėvelę ir palikite šaldytuve 15 minučių. Iškočiokite abi tešlos dalis – geriausia ant kepimo popieriaus – dėdami raudoną tešlą ant šviesios. Kruopščiai susukite iškočiotus lakštus išilgine puse. Palikite tešlą šaldytuve 15 minučių. Kai tešla atvės, supjaustykite ją į maždaug 0,5 cm skersmens apskritimus ir, jei norite, per vidurį įsmeikite pagaliukus. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 10 minučių. Baigę palikite ant grotelių ataušti. Laikykite sausoje, orui nelaidžioje taroje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.