Supjaustyti burokėliai

Įvertinimas (1 vnt)

Sudedamosios dalys

2 kg burokėlių
1,5 l vandens
2 arbatiniai šaukšteliai druskos

Nuovirui
1 l burokėlių nuoviro
100 ml 24% gryno acto arba 200 ml 12% acto spirito
1 valgomasis šaukštas druskos
250 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
10 karčiųjų pipirų
10 gvazdikėlių
pipiro grūdelių

Gaminimo eiga

Gerai nuplaukite burokėlius. Nupjaukite galus. Užvirkite vandenį su druska. Sudėkite burokėlius ir virkite, kol jie suminkštės. Plaukite juos šaltu vandeniu, kol atvės. Nulupkite žievę. Nuoviro neišpilkite. Supjaustykite burokėlius griežinėliais ir suberkite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Į kiekvieną stiklainį įdėkite po kelis pipiro grūdelius. Sudėkite nuovirui skirtus ingredientus ir pavirkite. Nugriebkite putas. Užpilkite karštą nuovirą ant burokėlių. Uždarykite stiklainius. Prieš patiekdami palaikykite 4 savaites vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdinis pyragas su apelsinais ir migdolais

Advento kepiniai

Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.

Citrinų ir imbiero uogienė

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.