Sudedamosios dalys
Pagrindas
30 g sviesto
10 trapių sausainių
1 šaukštelis malto kardamono
Sūrio pyragas
3 kiaušinių tryniai
140 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 šaukštelis vanilinio cukraus
200 g „Filadelfijos“ sūrio
300 ml grietinėlės
pusės citrinos sultys ir žievelė
Saldusis bazilikų padažas
30 g bazilikų
10 g petražolių
30 g kepintų kedrų riešutų
45 g alyvuogių aliejaus
2 šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Papuošti
kedrų riešutų
bazilikų lapelių
Gaminimo eiga
Ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su trapiais sausainiais bei kardamonu naudodami virtuvinį kombainą. Mišinį supilkite į apvalią kepimo formą (maždaug 22 cm skersmens).
Dubenyje suplakite kiaušinių trynius, šviesųjį sirupą ir vanilinį cukrų. Sudėkite „Filadelfijos“ sūrį ir plakite, kol gausite vientisą masę. Į gautą masę įmaišykite plaktą grietinėlę. Galiausiai supilkite pusės citrinos sultis ir suberkite tarkuotą žievelę. Mišinį supilkite ant torto pagrindo ir padėkite į šaldiklį bent 4 val.
Sumaišykite saldžiojo bazilikų padažo sudedamąsias dalis. Prieš patiekdami varškės tortą, 10 min. palaikykite jį ištraukę iš šaldiklio ir užpilkite bazilikų padažą. Papuoškite kedrų riešutais ir bazilikų lapeliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.