Sudedamosios dalys
Citrinų kremas (lemon curd)
100 ml šviežiai spaustų citrinų sulčių
1 kiaušinio trynys
1 kiaušinis
210 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
80 g sviesto
Riešutiniai trupiniai
30 g migdolų
30 g lazdynų riešutų
50 g sviesto
10 g kokosų drožlių
30 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
60 g miltų
1 žiupsnelis druskos
Sūrio pyragas su pasifloromis
200 ml plakamosios grietinėlės
200 g kreminio sūrio
60 g „Dansukker“ cukraus miltelių
30 ml šviežių pasiflorų sulčių
Papuošimas
melisų lapelių
Gaminimo eiga
Pradėkite nuo citrininio kremo. Išspauskite citrinas. Storadugniame prikaistuvyje sumaišykite kiaušinį, trynį, cukrų uogienėms ir citrinų sultis. Pavirkite apie 3 minutes, kol pradės tirštėti. Ir toliau plakite.
Po gabalėlį sudėkite sviestą. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir nukoškite kremą. Supilkite į karštą, visiškai švarų stiklainiuką. Laikykite šaldytuve.
Tada paruoškite riešutinius trupinius. Nustatę ventiliatoriaus režimą, įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros.
Riešutus sukapokite. Sudėkite likusius produktus ir suminkykite į trapią tešlą. Tešlą sutrupinkite ant skardos, išklotos kepimo popieriumi. Kepkite orkaitės centre 10 minučių, kol įgaus auksinę rudą spalvą.
Paruoškite sūrio pyrago su pasifloromis masę. Dubenyje sumaišykite grietinėlę, kreminį sūrį ir cukraus miltelius. Supilkite pasiflorų sultis ir dar kiek paplakite. Sūrio pyrago masę sukrėskite į konditerinį maišelį ir vienai valandai dėkite į šaldytuvą.
Metas paruošti desertą patiekti. Citrininį kremą sukrėskite į konditerinį maišelį su nedideliu antgaliu. Sūrio pyrago masės įspauskite į 6 taures. Aplink įspauskite citrininio kremo. Pabarstykite riešutiniais trupiniais, papuoškite melisomis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.