Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Šis kreminis sūrio pyragas – puikus desertas didelėms šventėms ar vakarienėms. Jį galima paruošti iš vakaro. Išėmę iš šaldytuvo galėsite papuošti mėgstamomis uogomis.

10 gabalėlių

PT55M

maždaug 1 valanda + 4 valandos šaldytuve

Įvertinimas (6 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

Pagrindas
250 g sausainių „Digestive“
35 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus
125 g ištirpinto sviesto 

Įdaras
500 g tepamojo varškės sūrio 
1 citrinos žievelė, geriausia – ekologiškos
30 ml citrinų sulčių 
90 g „Dansukker“ cukraus pudros
5 g vanilinio cukraus
350 ml plakamosios grietinėlės 

Rabarbarų ir braškių kompotas
200 g rabarbarų
200 g braškių
130 g „Dansukker“ uogienių cukraus

Papuošimas
Šviežių braškių 

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C, įjungę viršutinio ir apatinio kaitinimo režimą.

Sutrupinkite „Digestive“ sausainius. Sumaišykite juos su sviestu ir cukranendrių cukrumi ir įspauskite masę į maždaug 20 cm skersmens kepimo formą su išimamuoju dugnu. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje maždaug 10 minučių. Leiskite atvėsti.

Visus įdarui skirtus ingredientus, išskyrus grietinėlę, išplakite iki vientisos masės. Supilkite grietinėlę ir švelniai išmaišykite. Masę užtepkite ant sausainių pagrindo ir įdėkite kepimo formą į šaldytuvą.

Paruoškite kompotą. Rabarbarų gabalėlius ir braškes lėtai virkite, kol suminkštės. Suberkite uogienių cukrų ir virkite dar maždaug 4 minutes. Nukelkite nuo viryklės ir išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite kompotą ant sūrio pyrago ir padėkite jį į šaldytuvą bent 4 valandoms, geriausia – palikti per naktį. Papuoškite šviežiomis braškėmis.

 

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.