Sudedamosios dalys
100 g sviesto (kambario temperatūros)
60 g „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
75 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
20 g kakavos miltelių
160 g sutrintų imbierinių sausainių
4 lašeliai pasirinkto tauriojo gėrimo esencijos
Papuošimas
„Dansukker“ cukraus miltelių
200 g raudonos spalvos marcipano masės
100 g baltojo šokolado
Gaminimo eiga
Dubenyje sumaišykite sviestą, sirupą, rudąjį cukrų ir kakavą. Kombaine sutrinkite imbierinius sausainius ir įlašinkite tauriojo gėrimo esencijos. Padėkite į šaldytuvą 30 minučių.
Padalykite į dvi pailgas dalis ir padėkite į šaldytuvą dar 30 minučių.
Stalviršį pabarstykite cukraus milteliais. Marcipano masę iškočiokite į stačiakampį lakštą. Vieną pailgą tešlos dalį dėkite ant marcipano lakšto ir juo apvyniokite. Likusį marcipano kraštą nupjaukite ir iškočiokite. Į jį lygiai taip pat įsukite kitą tešlos dalį.
Suktinukus supjaustykite maždaug 4 cm ilgio gabaliukais. Šokoladą susmulkinkite ir ištirpinkite garų vonelėje. Suktinuko galus pamirkykite šokolade ir dėkite ant kepimo popieriaus sustingti. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.