Sudedamosios dalys
100 g sviesto (kambario temperatūros)
60 g „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
75 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
20 g kakavos miltelių
160 g sutrintų imbierinių sausainių
4 lašeliai pasirinkto tauriojo gėrimo esencijos
Papuošimas
„Dansukker“ cukraus miltelių
200 g raudonos spalvos marcipano masės
100 g baltojo šokolado
Gaminimo eiga
Dubenyje sumaišykite sviestą, sirupą, rudąjį cukrų ir kakavą. Kombaine sutrinkite imbierinius sausainius ir įlašinkite tauriojo gėrimo esencijos. Padėkite į šaldytuvą 30 minučių.
Padalykite į dvi pailgas dalis ir padėkite į šaldytuvą dar 30 minučių.
Stalviršį pabarstykite cukraus milteliais. Marcipano masę iškočiokite į stačiakampį lakštą. Vieną pailgą tešlos dalį dėkite ant marcipano lakšto ir juo apvyniokite. Likusį marcipano kraštą nupjaukite ir iškočiokite. Į jį lygiai taip pat įsukite kitą tešlos dalį.
Suktinukus supjaustykite maždaug 4 cm ilgio gabaliukais. Šokoladą susmulkinkite ir ištirpinkite garų vonelėje. Suktinuko galus pamirkykite šokolade ir dėkite ant kepimo popieriaus sustingti. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.