Sudedamosios dalys
Pyrago pagrindui
3 kiaušiniai
125 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštelis vanilinio cukraus
120 g miltų
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
1 citrinos žievelė
2 šaukšteliai malto cinamono
Maskarponės kremui
350 ml grietinėlės
250 g maskarponės sūrio
3 šaukštai „Dansukker“ cukraus miltelių
6 šaukštai tirštos uogienės
Gaminimo eiga
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Kiaušinius, cukrų „Panevėžio Plius“ ir vanilinį cukrų išplakite iki purios masės. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir atsargiai suberkite į kiaušinių masę. Išmaišykite ir tolygiai paskleiskite tešlą ant kepimo popieriaus. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 5 min. iki 250 °C 5kaitintoje orkaitėje. Iškeptą pyragą apibarstykite cukrumi, išverskite ant kepimo popieriaus ir atsargiai ištraukite popierių.
Maskarponės kremui pagaminti lengvai išplakite grietinėlę ir sumaišykite ją su maskarponės sūriu. Per sietelį suberkite cukraus miltelius ir atsargiai sudėkite uogienę.
Tepkite kremą ant pyrago pagrindo ir suvyniokite. Laikykite vėsioje vietoje.
Prieš patiekdami pabarstykite cukraus milteliais ir pridėkite norimų uogų.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.