Sudedamosios dalys
Pyrago pagrindui
3 kiaušiniai
125 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštelis vanilinio cukraus
120 g miltų
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
1 citrinos žievelė
2 šaukšteliai malto cinamono
Maskarponės kremui
350 ml grietinėlės
250 g maskarponės sūrio
3 šaukštai „Dansukker“ cukraus miltelių
6 šaukštai tirštos uogienės
Gaminimo eiga
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Kiaušinius, cukrų „Panevėžio Plius“ ir vanilinį cukrų išplakite iki purios masės. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir atsargiai suberkite į kiaušinių masę. Išmaišykite ir tolygiai paskleiskite tešlą ant kepimo popieriaus. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 5 min. iki 250 °C 5kaitintoje orkaitėje. Iškeptą pyragą apibarstykite cukrumi, išverskite ant kepimo popieriaus ir atsargiai ištraukite popierių.
Maskarponės kremui pagaminti lengvai išplakite grietinėlę ir sumaišykite ją su maskarponės sūriu. Per sietelį suberkite cukraus miltelius ir atsargiai sudėkite uogienę.
Tepkite kremą ant pyrago pagrindo ir suvyniokite. Laikykite vėsioje vietoje.
Prieš patiekdami pabarstykite cukraus milteliais ir pridėkite norimų uogų.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.