Sudedamosios dalys
250 g margarino arba sviesto
200 g „Dansukker“ cukraus
1 valg. šaukšt. ekologiško šviesiojo arba tamsiojo sirupo „Dansukker“
1 kiaušinis
1 arbat. šaukšt. imbierų
1 arbat. šaukšt. cinamono
1 arbat. šaukšt. gvazdikėlių
2 arbat. šaukšt. sodos
apie 650 ml kvietinių miltų
Gaminimo eiga
Kruopščiai sumaišykite riebalus, cukrų ir sirupą. Įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Įmaišykite prieskonius, sodą ir didžiąją dalį miltų.
Kruopščiai išminkykite tešlą ant darbinio paviršiaus su likusiais miltais.
Suformuokite iš tešlos graikinių riešutų dydžio kamuoliukus. Sudėkite juos į išteptą skardą.
Kepkite pipirinius riešutus 150 °C temperatūroje 15 minučių.
Leiskite pyragaičius ataušti kepimo skardoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.