Sviestinės bandelės

Nuostabios burnoje tirpstančios bandelės, įdarytos sviestu ir cukrumi. Apšlakstykite ištirpintu sviestu ir apvoliokite cukraus pudroje. Puikus gardėsis prie kavos.

maždaug 30 vnt.

PT1H

maždaug 2 valandos

Įvertinimas (16 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

50 g šviežių mielių
200 ml pieno
200 g sviesto (kambario temperatūros)
100 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
3 kiaušiniai
600–660 g miltų
2 g druskos 

Įdaras 
150 g sviesto (kambario temperatūros)
45 g „Dansukker“ granuliuoto cukraus
75 g „Dansukker“ rudojo cukraus
10 g vanilinio cukraus 

Papuošimas 
Tirpinto sviesto
„Dansukker“ granuliuoto cukrau

Gaminimo eiga

Sutrupinkite mieles į dubenį. Pieną pašildykite, iki taps drungnas, ir supilkite ant mielių. Tuomet maišykite, kol mielės ištirps. 

Sudėkite sviestą, sirupą, kiaušinius ir beveik visus miltus. Maišykite, iki tešla pasidarys vientisa ir tampri. Įberkite druskos ir, jei reikia, dar šiek tiek miltų. Minkykite tešlą, kol ji nebelips prie dubens sienelių. Uždenkite rankšluostėliu ir palikite pastovėti 30 minučių. 

Sumaišykite visus įdarui skirtus ingredientus.

Padalykite tešlą į maždaug 30 vienodo dydžio gabalėlių. Iš gabalėlių suformuokite apvalias bandeles. Kiekvienoje bandelėje padarykite įdubimą ir įdėkite įdaro. Užspauskite bandelių kraštus, kad įdaras neišbėgtų. Sudėkite bandeles į bandelių skardas sujungimo siūle į apačią. Uždenkite švariu rankšluostėliu ir palikite pastovėti 30 minučių, kad iškiltų.

Įkaitinkite orkaitę iki 225 °C, įjungę viršutinio ir apatinio kaitinimo režimą.

Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje apie 8–10 minučių arba kol bandelės įgaus auksinį atspalvį ir taps sausos. Palikite šiek tiek atvėsti, aptepkite ištirpintu sviestu ir apvoliokite cukraus pudroje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.