Sudedamosios dalys
50 g šviežių mielių
200 ml pieno
200 g sviesto (kambario temperatūros)
100 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
3 kiaušiniai
600–660 g miltų
2 g druskos
Įdaras
150 g sviesto (kambario temperatūros)
45 g „Dansukker“ granuliuoto cukraus
75 g „Dansukker“ rudojo cukraus
10 g vanilinio cukraus
Papuošimas
Tirpinto sviesto
„Dansukker“ granuliuoto cukrau
Gaminimo eiga
Sutrupinkite mieles į dubenį. Pieną pašildykite, iki taps drungnas, ir supilkite ant mielių. Tuomet maišykite, kol mielės ištirps.
Sudėkite sviestą, sirupą, kiaušinius ir beveik visus miltus. Maišykite, iki tešla pasidarys vientisa ir tampri. Įberkite druskos ir, jei reikia, dar šiek tiek miltų. Minkykite tešlą, kol ji nebelips prie dubens sienelių. Uždenkite rankšluostėliu ir palikite pastovėti 30 minučių.
Sumaišykite visus įdarui skirtus ingredientus.
Padalykite tešlą į maždaug 30 vienodo dydžio gabalėlių. Iš gabalėlių suformuokite apvalias bandeles. Kiekvienoje bandelėje padarykite įdubimą ir įdėkite įdaro. Užspauskite bandelių kraštus, kad įdaras neišbėgtų. Sudėkite bandeles į bandelių skardas sujungimo siūle į apačią. Uždenkite švariu rankšluostėliu ir palikite pastovėti 30 minučių, kad iškiltų.
Įkaitinkite orkaitę iki 225 °C, įjungę viršutinio ir apatinio kaitinimo režimą.
Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje apie 8–10 minučių arba kol bandelės įgaus auksinį atspalvį ir taps sausos. Palikite šiek tiek atvėsti, aptepkite ištirpintu sviestu ir apvoliokite cukraus pudroje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.