Tartaletės su vanilės kremu ir šviežiomis uogomis

12 vnt.

PT1H

2 valandos

Įvertinimas (64 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

Tartaletės
300 g paprastų miltų arba migdolų miltų
120 g „Dansukker“ cukraus miltelių
125 g sviesto (sukapoto gabalėliais)
1 citrinos žievelė
1 kiaušinio trynys
4–6 šaukštai šalto vandens

Vanilės kremas
500 ml pieno
3 šaukšteliai vanilinio cukraus
90 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
6 kiaušinių tryniai
3 šaukštai kukurūzų miltų
50 g minkšto sviesto

Šviežių uogų  ir „Dansukker“ cukraus miltelių papuošti

Gaminimo eiga

Tartaletės
Miltus, cukraus miltelius ir sviestą sumaišykite į rupią tešlą. Pridėkite citrinos žievelę.
Įmaišykite trynį.
Po šaukštą pilkite vandenį ir maišykite, kol tešla taps vientisa.
Suformuokite rutulį ir įdėkite į šaldytuvą ne trumpiau kaip valandai.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
Tešlą įspauskite į silikonines formeles arba formeles su nuimamu pagrindu.
Kepkite orkaitėje 10–12 minučių.
Leiskite atvėsti, tada tartaletes atsargiai išimkite iš formelių. Jeigu naudojote migdolų miltus, kepinys bus trapesnis.
Į tartaletes sudėkite vanilės kremą, papuoškite uogomis, pabarstykite cukraus milteliais.

Vanilės kremas
Pieną užvirkite. Suberkite vanilinį cukrų.
Iki purumo išplakite cukrų, trynius ir kukurūzų miltus. Pilkdami karštą pieną toliau plakite mišinį.
Mišinį supilkite atgal į prikaistuvį ir nuolat maišydami lengvai pakaitinkite, kol pradės tirštėti. Vanilės kremą nuimkite nuo ugnies ir supilkite į dubenį. Sudėkite sviestą ir maišykite, kol visiškai ištirps.
Uždenkite ir palaikykite šaldytuve, kol atvės.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.