Tortas „Lobis“

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

300 ml pasterizuotos grietinėlės
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
Monetų iš saldymedžio ir kitų saldumynų

Merengo pagrindas
3 kiaušinių baltymai
150 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“

Gaminimo eiga

Sudėkite kiaušinių baltymus į labai švarų ir sausą maišytuvo dubenį. Supilkite 50 ml cukranendrių cukraus „Demerara“ ir plakite elektriniu plaktuvu minimaliu greičiu apie 30 sekundžių. Įjunkite maksimalų greitį ir plakite toliau, kol kiaušinių baltymai pasidarys standūs ir kieti. Atsargiai įmaišykite likusį cukrų.

Ant kepimo popieriaus lapo nubrėžkite 20 cm skersmens apskritimą ir jo viduje užtepkite mišinio. Kepkite 100 °C temperatūroje apie 1 valandą. Palikite merengą atvėsti.

Suplakite pasterizuotą grietinėlę su vaniliniu cukrumi. Padenkite ja visą merengo pagrindą. Įdėkite tortą į šaldytuvą 4–5 valandoms.

Prieš patiekdami papuoškite monetomis iš saldymedžio ir kitais burnoje tirpstančiais „lobiais“.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai su meile

Kalėdų kepiniai su meile

Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Šokoladinių sausainių paruoštukas stiklainėlyje

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.