Sudedamosios dalys
300 g miltų
85 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštelis vanilinio cukraus
200 g šalto sviesto
1 kiaušinio trynys
Glajus
1 kiaušinio baltymas
2 ml acto
4 dl „Dansukker“ cukraus miltelių
Gaminimo eiga
Sumaišykite sausainių ingredientus. Neperminkykite tešlos. Padėkite į šaldytuvą bent 1 val. Supjaustykite tešlą norimais gabaliukais ir kepkite ant apatinės orkaitės lentynėlės 6-8 min. 200 °C įkaitintoje orkaitėje. Sausainius ištraukite iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Dekoruokite juos.
Pyragaičių kalendorius
Kočiokite tešlą, kol bus maždaug 2 cm storio. Išspauskite apvalius pyragaičius. Pyragaičiams iškepus ir atvėsus, užtepkite glajų ir palikite sustingti. Ištirpintu šokoladu ant glajaus užrašykite skaičius 1–24. Skaičius galite užrašyti ir glajumi tiesiai ant pyragaičių.
Kortelės, nurodančios svečių vietas prie stalo
Linksmas užkandis – svečiai galės suvalgyti savo korteles, nurodančias vietas prie stalo!
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.