Sudedamosios dalys
50 g mielių
500 ml drungno vandens
2 valg. šaukšt. „Dansukker“ cukraus „Farinas“
1,5 arbatinio šaukštelio druskos
400 ml kvietinių miltų
800 ml rupių ruginių miltų
75 ml linų sėmenų
75 ml sezamų sėklų
75 ml saulėgrąžų sėklų
75 ml sorų kruopų
Gaminimo eiga
Mieles dubenėlyje sutrupinkite į drungną vandenį. Įberkite cukraus, druskos, kvietinių ir rupių ruginių miltų. Gerai išmaišykite tešlą. Palikite kilti 1 val. Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir gerai išminkykite. Padalykite tešlą į tris dalis. Kiekvieną dalį iškočiokite su ruginiais miltais, kad tešla neliptų prie rankų. Kai tešla bus maždaug 2 mm storio, apšlakstykite ją vandeniu ir apibarstykite sėklomis. Gerai įspauskite sėklas į tešlą. Supjaustykite gabaliukais. Kepkite 200 °C orkaitėje apie 15 minučių. Palikite atvėsti ant grotelių. Laikykite sausoje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.