Traškus obuolių pyragas

Viena 24–26 cm skersmens pyrago kepimo forma

PT55M

1 valanda

Įvertinimas (2 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

4–6 obuolių (600 g)
150 g aviečių
1-2 šaukšteliai cinamono
200 g sviesto
180 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
75 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 ml plakamosios grietinėlės
120 g kvietinių miltų
90 g avižinių dribsnių
2 šaukšteliai kepimo miltelių
3 šaukšteliai vanilinio cukraus
50 ml kokosų drožlių
1 šaukštelis druskos

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Nulupkite obuolius, pašalinkite sėklalizdžius, nupjaukite kotelius ir supjaustykite. Sudėkite obuolius į pyrago kepimo formą kartu su avietėmis, pabarstykite cinamonu.

Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą kartu su nerafinuotu cukranendrių cukrumi, šviesiuoju sirupu ir grietinėle. Tada nukelkite nuo viryklės ir suberkite miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, kokosų drožles ir druską.

Gautu mišiniu padenkite obuolius ir kepkite 25–30 min. Tada palikite atvėsti. Tiekite su grietinėle, ledais ar vaniliniu padažu.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.