Sudedamosios dalys
200 g juodojo šokolado
4 valgomieji šaukštai grietinėlės
200 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
200 ml kokosų drožlių, galima skrudintų
Papuošti
200 g baltojo šokolado
saldainių
25 g juodojo šokolado
Gaminimo eiga
Ištirpinkite juodąjį šokoladą virš garų. Nuimkite šokoladą nuo garų ir įmaišykite į jį cukraus miltelius ir grietinėlę. Įberkite kokosų drožles. Padėkite į vėsią vietą 2 valandoms.
Ištirpinkite baltąjį šokoladą virš garų. Suformuokite iš triufelių masės rutuliukus ir pamirkykite juos į ištirpintą šokoladą. Palikite stingti ant grotelių. Į kiekvieną rutuliuką įspauskite saldainiuką ar dražė. Į kiekvieno saldainio vidurį išspauskite mažą tamsiojo šokolado taškelį (kad atrodytų lyg vyzdžiai).
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.