Sudedamosios dalys
100 ml plaktos grietinėlės
50 g sviesto
75 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
300 g tamsaus šokolado (70 % kakavos masės)
Pagardai
2 g malto kardamono arba
15 ml konjako ir 15 ml stiprios, šaltos kavos arba
2 g imbierinių meduolių prieskonių
Glajus
200 g šokolado, geriau tamsaus
torto glajaus
Gaminimo eiga
Sulaužykite arba sukapokite šokoladą į gabalėlius. Užvirinkite sviestą, cukrų „Farinas“ ir grietinėlę. Įmaišykite pasirinktus pagardus, šokolado gabalėlius ir maišykite iki vientisos masės. Supilkite triufelių masę į folija išklotas formeles. Sudėkite formeles į šaldytuvą visai dienai, kad triufeliai visiškai sustingtų. Išpjaukite triufelius, naudodami sausainių formeles, arba išpjaukite kvadratus, arba suformuokite rutuliukus. Sudėkite į šaldymo kamerą. Ištirpinkite šokoladą vandens vonelėje. Panardinkite triufelius į šokoladą ir sudėkite ant padėklo. Padėklą dėkite į šaldytuvą. Švirkšto pagalba ant triufelių glajumi užrašykite skaičius nuo 1 iki 24. Jei norite, sudėkite triufelius į 24 mažas dėžutes. Kiekvieną dieną atidarykite vieną dėžutę.
Advento kalendoriaus triufelius laikykite šaltai.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.