Sudedamosios dalys
100 ml plaktos grietinėlės
50 g sviesto
75 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
300 g tamsaus šokolado (70 % kakavos masės)
Pagardai
2 g malto kardamono arba
15 ml konjako ir 15 ml stiprios, šaltos kavos arba
2 g imbierinių meduolių prieskonių
Glajus
200 g šokolado, geriau tamsaus
torto glajaus
Gaminimo eiga
Sulaužykite arba sukapokite šokoladą į gabalėlius. Užvirinkite sviestą, cukrų „Farinas“ ir grietinėlę. Įmaišykite pasirinktus pagardus, šokolado gabalėlius ir maišykite iki vientisos masės. Supilkite triufelių masę į folija išklotas formeles. Sudėkite formeles į šaldytuvą visai dienai, kad triufeliai visiškai sustingtų. Išpjaukite triufelius, naudodami sausainių formeles, arba išpjaukite kvadratus, arba suformuokite rutuliukus. Sudėkite į šaldymo kamerą. Ištirpinkite šokoladą vandens vonelėje. Panardinkite triufelius į šokoladą ir sudėkite ant padėklo. Padėklą dėkite į šaldytuvą. Švirkšto pagalba ant triufelių glajumi užrašykite skaičius nuo 1 iki 24. Jei norite, sudėkite triufelius į 24 mažas dėžutes. Kiekvieną dieną atidarykite vieną dėžutę.
Advento kalendoriaus triufelius laikykite šaltai.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.