Sudedamosios dalys
175 g juodojo šokolado (70 % kakavos sausųjų medžiagų)
Pusė šaukštelio aitriųjų paprikų
2 šaukštai sviesto
100 ml plakamosios grietinėlės
75 ml „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
Papuošimas
šviežios arba džiovintos raudonosios aitriosios paprikos
Gaminimo eiga
Gerai susmulkinkite šokoladą ir aitriąsias paprikas. Sumaišykite sviestą, grietinėlę, cukrų ir aitriąsias paprikas. Užvirkite. Suberkite šokolado gabalėlius ir maišykite, kol masė taps tolygi.
Palikite atvėsti. Triufelių masę sukrėskite į konditerinį maišelį, tada išspauskite į formeles arba mažyčius kaušelius. Papuoškite triufelius aitriosiomis paprikomis. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.