Sudedamosios dalys
60 g razinų
45 ml romo
175 g juodojo šokolado
75 ml plakamosios grietinėlės
60 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
15 g sviesto
Papuošimas
kakavos miltelių
Gaminimo eiga
Razinas pasmulkinkite ir sudėkite į dubenį. Užpilkite romu ir pamirkykite apie vieną valandą.
Susmulkinkite šokoladą. Prikaistuvyje užvirkite sviestą, grietinėlę ir sviestą. Prikaistuvį nuimkite nuo ugnies. Suberkite šokoladą, sudėkite sviestą ir maišykite, kol neliks gumulėlių. Įmaišykite rome mirkytas razinas.
Palaikykite šaldytuve vieną valandą, kol sustings. Delnus pasibarstykite kakavos milteliais ir iš atvėsusios masės suformuokite triufelius. Galiausiai juos pabarstykite kakavos milteliais. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.