Triufelinis pyragas

apie 20 gabalėlių

Įvertinimas (12 vnt)

Sudedamosios dalys

300 ml plakamosios grietinėlės
2 šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 šaukštelis šviežiai tarkuotų imbierų
300 g juodojo šokolado
300 ml sutrupintų migdolinių pyragaičių
300 ml riešutų mišinio

Gaminimo eiga

Užvirinkite grietinėlę, šviesųjį cukraus sirupą ir tarkuotus imbierus. Suberkite sutrupintą šokoladą ir maišykite, kol šokoladas ištirps. Įmaišykite trupintus migdolinius pyragaičius ir riešutus. Kvadrato formos skardą išklokite aliuminio folija. Mišinį supilkite į skardą. Laikykite vėsiai. Prieš patiekdami skardą apverskite ir pyragą supjaustykite.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdinis pyragas su apelsinais ir migdolais

Advento kepiniai

Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.

Citrinų ir imbiero uogienė

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.