Sudedamosios dalys
2-3 valgomieji šaukštai „Dansukker” cukraus miltelių
dvi 2 1/2 cm storio ananaso riekės be šerdies
1 mangas
1 bananas
1 papaja
200- 300 g šaldytų arba šviežių uogų
1 rojaus vaisius
600 ml apelsinų sulčių
1/2 arb. šaukšt. vanilinio cukraus
Gaminimo eiga
Nulupkite vaisius ir išimkite jų sėklas. Supjaustykite gabaliukais. Išimkite papajos vaisiaus kauliukus su šaukšteliu. Visus produktus išplakite elektriniu plaktuvu. Galite nukošti mišinį, kad pasišalintų visi vaisių kauliukai ir siūlai. Įdėkite 3-4 kubelius ledo, jei naudojate nešaldytas uogas.
Galite maišyti visokius vaisius pagal skonį, tačiau atkreipkite dėmesį, kad bananai sušvelnina skonį. Taigi dažniausiai užtenka vieno banano. Galite pasigaminti paprastesnį variantą be rojaus vaisiaus ir papajos.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.