Sudedamosios dalys
Keksiukų masei
3 kiaušiniai
100 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
100 g ištirpinto sviesto
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
150 ml pieno
100 ml natūralaus jogurto
400 ml miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 citrinos žievelė
apie 10 pjaustytų braškių
2 nulupti, supjaustyti rabarbaro stiebai
Trupiniams
50 g sviesto,
100 ml miltų,
100 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“,
1 šaukštelis maltų kardamonų.
Gaminimo eiga
Kiaušinius su cukrumi išplakite iki purumo. Įmaišykite ištirpintą sviestą, šviesųjį cukraus sirupą, pieną ir jogurtą.
Atsargiai suberkite miltus su kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi ir citrinos žievele. Maišykite, kol masėje neliks gumulėlių. Į masę atsargiai įmaišykite braškių ir rabarbarų gabalėlius. Supilkite masę į keksiukų formeles (masė turi užimti 2/3 formelės tūrio).
Sumaišykite visus trupiniams skirtus produktus. Kai masė taps trapi, paskirstykite ją tolygiai ant keksiukų masės. Kepkite 20–25 min. ant vidurinės orkaitės lentynėlės 200 °C temperatūroje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.