Sudedamosios dalys
Keksiukų masei
3 kiaušiniai
100 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
100 g ištirpinto sviesto
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
150 ml pieno
100 ml natūralaus jogurto
400 ml miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 citrinos žievelė
apie 10 pjaustytų braškių
2 nulupti, supjaustyti rabarbaro stiebai
Trupiniams
50 g sviesto,
100 ml miltų,
100 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“,
1 šaukštelis maltų kardamonų.
Gaminimo eiga
Kiaušinius su cukrumi išplakite iki purumo. Įmaišykite ištirpintą sviestą, šviesųjį cukraus sirupą, pieną ir jogurtą.
Atsargiai suberkite miltus su kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi ir citrinos žievele. Maišykite, kol masėje neliks gumulėlių. Į masę atsargiai įmaišykite braškių ir rabarbarų gabalėlius. Supilkite masę į keksiukų formeles (masė turi užimti 2/3 formelės tūrio).
Sumaišykite visus trupiniams skirtus produktus. Kai masė taps trapi, paskirstykite ją tolygiai ant keksiukų masės. Kepkite 20–25 min. ant vidurinės orkaitės lentynėlės 200 °C temperatūroje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.