Sudedamosios dalys
Trupininei tešlai
40 g sviesto arba margarino
100 ml pusryčių dribsnių
50 ml kvietinių miltų
150 ml „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
Tešlai
425 ml kvietinių miltų
200 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 kiaušinis
175 ml pieno
50 ml aliejaus
Įdarui
2 obuoliai
maltas cinamonas
Gaminimo eiga
Sumaišykite trupininės tešlos sudedamąsias dalis. Nulupkite obuolius, supjaustykite perpus, išimkite sėklas, supjaustykite plonomis skiltelėmis ir apibarstykite maltu cinamonu. Sumaišykite visas tešlos sudedamąsias dalis. Išpilkite tešlą į keksiukų formą. Įspauskite į tešlą obuolių skilteles. Pabarstykite trupiniais. Kepkite orkaitės viduryje 200 °C temperatūroje apie 15 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.