Sudedamosios dalys
Trupininei tešlai
40 g sviesto arba margarino
100 ml pusryčių dribsnių
50 ml kvietinių miltų
150 ml „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
Tešlai
425 ml kvietinių miltų
200 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 kiaušinis
175 ml pieno
50 ml aliejaus
Įdarui
2 obuoliai
maltas cinamonas
Gaminimo eiga
Sumaišykite trupininės tešlos sudedamąsias dalis. Nulupkite obuolius, supjaustykite perpus, išimkite sėklas, supjaustykite plonomis skiltelėmis ir apibarstykite maltu cinamonu. Sumaišykite visas tešlos sudedamąsias dalis. Išpilkite tešlą į keksiukų formą. Įspauskite į tešlą obuolių skilteles. Pabarstykite trupiniais. Kepkite orkaitės viduryje 200 °C temperatūroje apie 15 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Advento kepiniai
Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.