Sudedamosios dalys
Trupininei tešlai
150 g sviesto arba margarino
75 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
3 valgomieji šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
200 ml kvietinių miltų
200 ml avižinių dribsnių
100 g smulkintų lazdynų riešutų
500 g luptų šviežių kriaušių be kauliukų
sviesto arba margarino formai sutepti
Gaminimo eiga
Sviestą arba margariną ištirpinkite puode. Nuimkite puodą nuo kaitvietės ir įmaišykite kitas trupininės tešlos sudedamąsias dalis. Sutepkite pyrago formą. Supjaustykite kriaušes ir padėkite ant formos dugno. Trupininę tešlą sudėkite ant kriaušių. Kepkite 200 °C orkaitėje apie 20 minučių. Pyragą patiekite šiltą, pagardinkite trupučiu plaktos grietinėlės arba ledais.
Kriaušes galima pakeisti obuoliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.