Sudedamosios dalys
Sudėtis
500 ml miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštas vanilinio cukraus
150 ml „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
3 kiaušiniai
100 g kambario temperatūros sviesto arba margarino
Įdarui
400 g varškės
2 šaukštai vanilinio cukraus
250 ml tirštos (separuotos) grietinėlės
100 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 litras uogų
Papuošimui
Šviežių uogų, cukraus miltelių
Gaminimo eiga
Išplakite kiaušinius su vaniliniu ir nerafinuotu cukranendrių cukrumi. Suberkite miltus, kepimo miltelius, įdėkite sviesto arba margarino. Maišykite, kol gausite vientisą masę. Tešlą sudėkite į plastikinį maišelį ir palaikykite kameroje 30 minučių. Išėmę iš kameros, pakočiokite tešlą, suformuokite pyrago pagrindą. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros. Kepkite apie 15 minučių. Sumaišykite varškę, vanilinį cukrų, grietinėlę ir cukrų. Gautą masę paskirstykite ant kepamo pyrago. Suberkite uogas ir papildomai kepkite 25 minutes. Atvėsinkite. Supjaustykite pyragą dalimis. Prieš patiekdami, apibarstykite cukraus milteliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.