Sudedamosios dalys
Sudėtis
400 ml miltų
2 šaukštai „Dansukker“ cukraus
žiupsnis druskos, 150 g
kambario temperatūros sviesto arba margarino
Šokoladiniam kremui
150 g baltojo šokolado
250 ml tirštos (separuotos) grietinėlės
20 ml likerio
Papuošimui
Uogų, baltojo šokolado
Gaminimo eiga
Sutarkuokite arba susmulkinkite šokoladą ir suberkite į puodą su grietine ir likeriu. Kaitinkite ant silpnos ugnies. Dažnai maišykite. Neleiskite pridegti. Atvėsinkite šaldytuve. Sumaišykite miltus, cukrų, druską ir sviestą arba margariną. Jei tešla per kieta, įpilkite truputėlį vandens. Tešlą sudėkite į plastikinį maišelį ir palaikykite kameroje 30 minučių. Išėmę iš kameros, pakočiokite tešlą, suformuokite pyrago pagrindą. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros. Kepkite apie 25 minutes. Atvėsinkite. Iš šaldytuvo išimkite šokoladinį kremą. Išplakite plakikliu. Pusę nuplautų uogų suberkite ant pyrago ir apipilkite šokoladiniu kremu. Likusias suberkite ant viršaus. Apibarstykite šokolado drožlėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.