Sudedamosios dalys
Sudėtis
400 ml miltų
2 šaukštai „Dansukker“ cukraus
žiupsnis druskos, 150 g
kambario temperatūros sviesto arba margarino
Šokoladiniam kremui
150 g baltojo šokolado
250 ml tirštos (separuotos) grietinėlės
20 ml likerio
Papuošimui
Uogų, baltojo šokolado
Gaminimo eiga
Sutarkuokite arba susmulkinkite šokoladą ir suberkite į puodą su grietine ir likeriu. Kaitinkite ant silpnos ugnies. Dažnai maišykite. Neleiskite pridegti. Atvėsinkite šaldytuve. Sumaišykite miltus, cukrų, druską ir sviestą arba margariną. Jei tešla per kieta, įpilkite truputėlį vandens. Tešlą sudėkite į plastikinį maišelį ir palaikykite kameroje 30 minučių. Išėmę iš kameros, pakočiokite tešlą, suformuokite pyrago pagrindą. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros. Kepkite apie 25 minutes. Atvėsinkite. Iš šaldytuvo išimkite šokoladinį kremą. Išplakite plakikliu. Pusę nuplautų uogų suberkite ant pyrago ir apipilkite šokoladiniu kremu. Likusias suberkite ant viršaus. Apibarstykite šokolado drožlėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.