Sudedamosios dalys
4 kiaušiniai
450 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
370 ml kvietinių miltų
20 g vanilinio cukraus
5 g kepimo miltelių
500 g uogų, pavyzdžiui, aviečių, šilauogių, raudonųjų serbentų arba gervuogių
200 g sviesto arba margarino
Papuošimui
„Dansukker“ cukraus miltelių
Gaminimo eiga
Išsukite kiaušinius su nerafinuotu cukranendrių cukrumi iki purios masės. Sumaišykite miltus, vanilinį cukrų bei kepimo miltelius ir atsargiai įmaišykite į kiaušinių masę. Masę supilkite į riebalais išteptą 30 x 40 cm kepimo skardą ir apibarstykite miltais. Ant viršaus išdėliokite uogas. Plonomis riekelėmis sūrio pjaustykle supjaustykite sviestą arba margariną ir sudėliokite riekeles ant uogų. Kepkite įkaitintos iki 175 °C temperatūros orkaitės centrinėje dalyje maždaug 45 minutes. Palikite atvėsti. Supjaustykite kvadratėliais. Prieš patiekdami apibarstykite cukraus milteliais. Galima patiekti ir kaip desertą su plakta grietinėle.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.