Sudedamosios dalys
4 kiaušiniai
450 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
370 ml kvietinių miltų
20 g vanilinio cukraus
5 g kepimo miltelių
500 g uogų, pavyzdžiui, aviečių, šilauogių, raudonųjų serbentų arba gervuogių
200 g sviesto arba margarino
Papuošimui
„Dansukker“ cukraus miltelių
Gaminimo eiga
Išsukite kiaušinius su nerafinuotu cukranendrių cukrumi iki purios masės. Sumaišykite miltus, vanilinį cukrų bei kepimo miltelius ir atsargiai įmaišykite į kiaušinių masę. Masę supilkite į riebalais išteptą 30 x 40 cm kepimo skardą ir apibarstykite miltais. Ant viršaus išdėliokite uogas. Plonomis riekelėmis sūrio pjaustykle supjaustykite sviestą arba margariną ir sudėliokite riekeles ant uogų. Kepkite įkaitintos iki 175 °C temperatūros orkaitės centrinėje dalyje maždaug 45 minutes. Palikite atvėsti. Supjaustykite kvadratėliais. Prieš patiekdami apibarstykite cukraus milteliais. Galima patiekti ir kaip desertą su plakta grietinėle.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.