Užkandinės bandelės

40 vienetų

Įvertinimas (24 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

50 g mielių
500 ml neriebaus pieno
50 ml avižų sėlenų
3 valg. šaukšt. „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2 arbat. šaukšt. druskos
50 ml sezamų sėklų
75 ml ištirpinto margarino
apie 1300 ml kvietinių miltų

Įdarui
100 ml tarkuoto parmezano
200 ml tarkuoto kietojo sūrio
200 ml kapotų šviežių žolelių

Aptepti
Kiaušinis

Papuošti
Druskos dribsnių
Sezamų sėklų

Gaminimo eiga

Susmulkinkite mieles inde. Pašildykite pieną iki maždaug 37° C ir užpilkite juo mieles. Maišykite, kol mielės ištirps. Pridėkite avižų sėlenas, sirupą, druską, sezamų sėklas ir margariną. Tada po truputį įmaišykite miltus, kol tešla atšoks nuo indo kraštų. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 30 minučių. Išimkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir išminkykite. Padalykite tešlą į dvi dalis ir iškočiokite apie 1 cm storio stačiakampius. Pabarstykite iškočiotus stačiakampius sūriu ir žolelėmis ir suvyniokite. Kiekvieną ritinį supjaustykite į 20 gabaliukų ir sudėkite ant kepimo popieriaus. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti apie 30 minučių. Apšlakstykite bandeles suplaktu kiaušiniu, pabarstykite druskos dribsniais ir sezamų sėklomis. Kepkite orkaitės viduryje 225 °C temperatūroje apie 15 minučių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.