Sudedamosios dalys
150 ml lydyto sviesto
135 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
180 g miltų
300 ml mineralinio arba paprasto vandens
Sviestinis kremas
200 g sviesto
300 g „Dansukker“ cukraus miltelių
3 šaukštai bruknių miltelių arba bruknių uogienės
100 g kreminio sūrio
Gaminimo eiga
Sumaišykite sviestą, cukrų ir miltus, kad gautumėte vientisą tešlą. Po truputį atskieskite vandeniu. Įkaitinkite vaflinę (prieš pradėdami kepdami, gerai patepkite riebalais). Į vaflinę pilkite maždaug 1 šaukštą tešlos. Suspauskite vaflinę ir kepkite 1–3 min. (priklausomai nuo temperatūros). Išimkite kepimo mentele ir greitai suvyniokite.
Sviestinis kremas
Gerai išsukite sviestą. Berkite cukraus miltelius ir bruknių miltelius, dėkite kreminį sūrį. Dar šiek tiek paplakite. Kremą sukrėskite į kremo maišelį ir išspauskite į vaflių vamzdelius.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.