Sudedamosios dalys
150 ml lydyto sviesto
135 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
180 g miltų
300 ml mineralinio arba paprasto vandens
Sviestinis kremas
200 g sviesto
300 g „Dansukker“ cukraus miltelių
3 šaukštai bruknių miltelių arba bruknių uogienės
100 g kreminio sūrio
Gaminimo eiga
Sumaišykite sviestą, cukrų ir miltus, kad gautumėte vientisą tešlą. Po truputį atskieskite vandeniu. Įkaitinkite vaflinę (prieš pradėdami kepdami, gerai patepkite riebalais). Į vaflinę pilkite maždaug 1 šaukštą tešlos. Suspauskite vaflinę ir kepkite 1–3 min. (priklausomai nuo temperatūros). Išimkite kepimo mentele ir greitai suvyniokite.
Sviestinis kremas
Gerai išsukite sviestą. Berkite cukraus miltelius ir bruknių miltelius, dėkite kreminį sūrį. Dar šiek tiek paplakite. Kremą sukrėskite į kremo maišelį ir išspauskite į vaflių vamzdelius.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.