Sudedamosios dalys
100 g margarino
75 ml pieno
150 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
2 kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1,5 valgomasis šaukštas bulvių krakmolo
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
250 ml kvietinių miltų
Glajui
500 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
1 valgomasis šaukštas ištirpinto margarino
1–2 valgomieji šaukštai vandens
valgomųjų dažų
Gaminimo eiga
Ištirpinkite margariną ir supilkite pieną. Pašildykite, bet neužvirinkite. Išplakite kiaušinius su cukrumi. Sumaišykite kvietinius miltus su kepimo milteliais, krakmolu ir vaniliniu cukrumi, tada sumaišykite su pienu ir margarinu bei su plaktais kiaušiniais. Palikite tešlą nakčiai šaldytuve, kad jūsų keksai būtų itin iškilūs ir švelnūs. Tešlą išpilkite į popierines kepimo formas ar į specialias formeles keksams kepti. Kepkite orkaitės viduryje 225 °C temperatūroje apie 12 minučių.
Sumaišykite cukraus miltelius, margariną ir vandenį iki vientisos masės. Padalykite ir pagal skonį nudažykite glajų. Papuoškite sausainius glajumi. Palikite išdžiūti. Papuoškite pagal skonį.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.