Sudedamosios dalys
50 ml razinų
50 ml džiovintų abrikosų
100 ml apelsinų sulčių
600 g miltų
1 pakelis sausų mielių
50 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
150 g lydyto sviesto arba margarino
150 ml vanilinio jogurto
3 kiaušiniai
Įdaras
100 g sviesto arba margarino
150 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
1 šaukštas vanilinio cukraus
100 ml smulkintų migdolų (pasirinktinai)
Glazūra
1 kiaušinis
Gaminimo eiga
Abrikosus ir razinas sudėkite į dubenį, supilkite apelsinų sultis ir palikite mirkti 2 valandoms. Susmulkinkite vaisius į mažus gabalėlius.
Dubenyje sumaišykite miltus, mieles ir cukrų. Supilkite riebalus, jogurtą, įmuškite kiaušinius, sudėkite smulkintus vaisius ir išminkykite tešlą. Dėkite tešlą ant miltais apibarstyto stalo ir iš tešlos iškočiokite stačiakampį.
Sumaišykite kartu įdarui skirtus produktus ir įdaru aptepkite tešlą. Suvyniokite stačiakampį į ritinėlį, supjaustykite griežinėliais ir sudėkite juos į popierinėmis formelėmis išklotą kepimo skardą. Uždenkite ir palikite pakilti šiltoje vietoje maždaug 2 valandoms.
Aptepkite plaktu kiaušinius. Kepkite centrinėje orkaitės dalyje 250 °C temperatūroje maždaug 7 minutes. Palikite atvėsti ant grotelių, uždengę virtuviniu rankšluosčiu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.