Sudedamosios dalys
4 kiaušiniai
200 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
250 ml kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
2 šaukštai vanilinio cukraus
150 g lydyto sviesto arba margarino
Glajus
300 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
2 šaukštai vanilinio cukraus
50 g sviesto arba margarino
50 ml pieno
Papuošti
50 g skrudintų migdolų drožlių
Gaminimo eiga
Išsukite kiaušinius su cukrumi „Panevėžio Plius“ iki purios masės. Sumaišykite miltus, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius ir įmaišykite juos į kiaušinių masę. Įmaišykite lydytus riebalus. Masę supilkite į riebalais išteptą negilią 20 x 30 cm dydžio kepimo skardą. Kepkite centrinėje orkaitės dalyje 200 °C temperatūroje maždaug 20 minučių. Apverskite ant kepimo popieriaus lapo.
Prikaistuvyje sumaišykite glajui skirtus produktus ir kaitinkite masę iki užvirimo. Aptepkite glajumi pyragą ir viršų apibarstykite migdolų drožlėmis. Supjaustykite kvadratėliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.