Sudedamosios dalys
4 kiaušiniai
200 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
250 ml kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
2 šaukštai vanilinio cukraus
150 g lydyto sviesto arba margarino
Glajus
300 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
2 šaukštai vanilinio cukraus
50 g sviesto arba margarino
50 ml pieno
Papuošti
50 g skrudintų migdolų drožlių
Gaminimo eiga
Išsukite kiaušinius su cukrumi „Panevėžio Plius“ iki purios masės. Sumaišykite miltus, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius ir įmaišykite juos į kiaušinių masę. Įmaišykite lydytus riebalus. Masę supilkite į riebalais išteptą negilią 20 x 30 cm dydžio kepimo skardą. Kepkite centrinėje orkaitės dalyje 200 °C temperatūroje maždaug 20 minučių. Apverskite ant kepimo popieriaus lapo.
Prikaistuvyje sumaišykite glajui skirtus produktus ir kaitinkite masę iki užvirimo. Aptepkite glajumi pyragą ir viršų apibarstykite migdolų drožlėmis. Supjaustykite kvadratėliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.