Sudedamosios dalys
60 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
5 g vanilinio cukraus
250 ml pieno
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
200 ml plakamosios grietinėlės
Gaminimo eiga
Kiaušinių trynius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakite iki purumo.
Prikaistuvyje užvirinkite pieną ir šviesųjį sirupą. Į kiaušinių plakinį įpilkite šiek tiek pieno su sirupu ir išmaišykite. Tada supilkite likusią dalį ir vėl išmaišykite.
Kremą supilkite atgal į prikaistuvį ir pavirkite 6–8 minutes arba kol temperatūra pasieks 85 °C. Kremas negali užvirti. Nuolat maišykite.
Į kriauklę prileiskite ledinio vandens. Kremą nukoškite, supilkite į švarų dubenį ir pastatykite į ledinį vandenį, kad greičiau atvėstų. Kremą 1 valandą palaikykite šaldytuve, kol sutirštės.
Grietinėlę išplakite iki purumo ir įmaišykite į kremą. Ledų aparate kremą sukite iki tirštos, kreminės konsistencijos. Padėkite į šaldiklį.
Jeigu neturite ledų aparato, ledų masę supilkite į indą ir padėkite į šaldiklį. Po 40 minučių ledus išimkite ir permaišykite elektriniu plaktuvu. Šią procedūrą pakartokite 2–3 kartus. Pašaldykite dar maždaug 4–5 valandas.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.