Sudedamosios dalys
800 g kvietinių miltų
375 g sviesto
300 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“ arba nerafinuoto cukranendrių cukraus
250 ml migdolų
1 kiaušinis
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
Į miltus sutarkuokite sviestą. Sudėkite cukrų ir vanilinį cukrų.
Nuplikykite, nulupkite ir sumalkite migdolus. Įmaišykite migdolų masę į tešlą, įmuškite kiaušinį. Tešlą gerai suminkykite, palikite 1 valandai šaldytuve. Suformuokite žiedus, sudėkite juos ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Kepkite orkaitės viduryje apie 10 minučių. Palikite ant grotelių atvėsti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.