Sudedamosios dalys
300 g cukraus
300 g kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
100 ml verdančio vandens
Įdarui
125 g sviesto arba margarino
100 ml pieno
3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
Papuošimui
100 ml stambiai smulkintų riešutų
50 ml stambiai smulkinto pieniško šokolado
Gaminimo eiga
Ištepkite ir pabarstykite apvalią kepimo formą. Nustatykite 200° temperatūrą.
Gerai ištrinkite kiaušinius su cukrumi. Sumaišykite miltus, vanilinį cukrų bei kepimo miltelius ir supilkite anksčiau gautą masę. Įpilkite vandens.
Gautą masę supilkite į kepimo formelę ir pabarstykite smulkintais riešutais. Maždaug 40 min. kepkite orkaitės viduryje. Šiltą pyragą pabarstykite smulkintu šokoladu. Leiskite ataušti ant grotelių.
Supilkite į puodą pieną ir maistinius riebalus, sumaišykite ir leiskite virti 3 min. Įmaišykite vanilinį cukrų.
Perpjaukite pyragą per pusę ir ant abiejų perpjautų pusių užpilkite pieno mišinio ir vėl sudėkite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.