Sudedamosios dalys
200g kvietinių miltų
150g sviesto
1 vanilės ankšties
60g „DanSukker“ cukraus miltelių
Gaminimo eiga
Išskobkite vanilės sėklas iš ankšties ir ant pjaustymo lentelės sumaišykite sėklas su trupučiu cukraus pudros, kad atsiskirtų sėklos ir susidarytų vanilinis cukrus.
Tada dubenyje sumaišykite miltus, vanilinį cukrų ir cukraus miltelius. Sviestą supjaustykite mažais kubeliais ir sutrupinkite į dubenį. Suminkykite ingredientus į vientisą tešlą.
Padėkite tešlą valandai į šaldytuvą, kad sustingtų.
Įkaitinkite orkaitę iki 165 laipsnių pagal Celsijų (su ventiliatoriumi).
Tešlą iškočiokite į kvadratą ir su širdies formelėmis suformuokite širdeles. Išdėliokite jas dideliu atstumu ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Kepkite sausainius 8-12 minučių, kol jie lengvai apskrus.
Prieš puošdami leiskite jiems atvėsti ir laikykite sandariame inde.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.