Sudedamosios dalys
200g kvietinių miltų
150g sviesto
1 vanilės ankšties
60g „DanSukker“ cukraus miltelių
Gaminimo eiga
Išskobkite vanilės sėklas iš ankšties ir ant pjaustymo lentelės sumaišykite sėklas su trupučiu cukraus pudros, kad atsiskirtų sėklos ir susidarytų vanilinis cukrus.
Tada dubenyje sumaišykite miltus, vanilinį cukrų ir cukraus miltelius. Sviestą supjaustykite mažais kubeliais ir sutrupinkite į dubenį. Suminkykite ingredientus į vientisą tešlą.
Padėkite tešlą valandai į šaldytuvą, kad sustingtų.
Įkaitinkite orkaitę iki 165 laipsnių pagal Celsijų (su ventiliatoriumi).
Tešlą iškočiokite į kvadratą ir su širdies formelėmis suformuokite širdeles. Išdėliokite jas dideliu atstumu ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Kepkite sausainius 8-12 minučių, kol jie lengvai apskrus.
Prieš puošdami leiskite jiems atvėsti ir laikykite sandariame inde.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.