Sudedamosios dalys
Šokoladiniai putėsiai
150 g juodojo šokolado
4 šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo
300 ml plakamosios grietinėlės
3 kiaušiniai (trynius atskirkite nuo baltymų)
Kreminio sūrio sluoksnis
200 g kreminio sūrio
60 g „Dansukker“ cukraus miltelių
2 šaukštai citrinų kremo
Marinuotos braškės
150 g braškių
1 žaliosios citrinos sultys ir žievelė
2 šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Papildomi produktai
6–8 avižiniai sausainiai
Gaminimo eiga
Šokoladiniai putėsiai
Dubenėlyje virš vandens ištirpinkite šokoladą, supilkite šviesųjį sirupą.
Iki standumo išplakite grietinėlę. Atidėkite į šalį.
Atskirkite trynius nuo baltymų. Baltymus išplakite iki standžių putų. Atidėkite į šalį.
Lengvai paplakite trynius ir supilkite į šokoladą.
Šokoladą supilkite į plaktą grietinėlę, tuomet sudėkite baltymus. Padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.
Kreminis sūris
Išplakite kreminį sūrį, cukraus miltelius ir citrinų kremą.
Marinuotos braškės
Pašalinkite uogų kotelius ir lapelius. Uogas supjaustykite. Nulupkite žaliąją citriną, išspauskite sultis. Žievelę ir sultis sumaišykite su uogomis, supilkite šviesųjį sirupą.
Sluoksniavimas
Sutrupinkite avižinius sausainius. Į stiklines sluoksniais sudėkite putėsius, kreminio sūrio mišinį, uogas ir sutrupintus sausainius. Papuoškite uogomis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.