Vasariškas tortas

Šviežios braškės ir purus tepamojo varškės sūrio įdaras ant drėgno pagrindo. Puošnus braškių tortas, kuris tiesiog sužavės jūsų svečius.

maždaug 12 gabalėlių

PT1H

maždaug 2 valandos

Įvertinimas (0 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

Pagrindas
250 ml rapsų aliejaus
100 ml graikiško jogurto
3 kiaušiniai
350 ml pieno 
425 g „Dansukker“ granuliuoto cukraus
10 g vanilinio cukraus
540 g miltų
5 g sodos
5 g kepimo miltelių
3 g druskos
150 ml braškių uogienės 

Įdaras 
250 g tepamojo varškės sūrio
500 ml plakamosios grietinėlės
30 g „Dansukker“ cukraus pudros
10 g vanilinio cukraus 
1 žaliosios citrinos žievelė, geriausia – ekologiškos
1 citrinos žievelė, geriausia – ekologiškos

Papuošimas
250 g braškių 
Baltų valgomųjų gėlių

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros, naudodami ventiliatoriaus funkciją. 3 apvalias maždaug 18–20 cm skersmens kepimo formas išklokite riebalams atspariu popieriumi. 

Išplakite rapsų aliejų, jogurtą, kiaušinius, pieną, cukrų ir vanilinį cukrų. Dubenyje sumaišykite sausus ingredientus ir įmaišykite į tešlą. Galiausiai įmaišykite braškių uogienę.

Tolygiai paskirstykite tešlą į visas tris skardas ir kepkite orkaitėje apie 30 minučių. Išimkite torto pagrindus iš skardų ir apverskite ant riebalams atsparaus popieriaus. Leiskite visiškai atvėsti. 

Įdaras
Tepamąjį varškės sūrį plakite, kol pasidarys kreminės konsistencijos. Supilkite grietinėlę ir toliau plakite, kol gausite purią masę. Įmaišykite citrinos ir žaliosios citrinos žievelę, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Laikykite šaldytuve, kol būsite pasiruošę formuoti tortą. 

Torto formavimas
Į torto lėkštę įdėkite vieną pagrindą. Ant pagrindo tolygiai paskirstykite trečdalį įdaro. Ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytų braškių. Pakartokite tą patį su likusiais dviem pagrindais. Papuoškite valgomosiomis gėlėmis ar pasirinktomis puošmenomis. Tortas šaldytuve išsilaikys 1–2 dienas.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.