Vasaros džiaugsmai

Apie 50 vienetų

Įvertinimas (2 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

100 g sviesto arba margarino, atšildyto iki kambario temperatūros
150 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
240 g kvietinių miltų
20 g vanilinio cukraus
10 g kepimo miltelių
3 g druskos
1 kiaušinis
100 g neriebios grietinėlės

Įdarui
60 g sviesto arba margarino, atšildyto iki kambario temperatūros
180 g „Dansukker“ cukraus miltelių
150 g tepamojo varškės sūrio
75 g uogų, pvz., aviečių arba šilauogių

Gaminimo eiga

Išsukite sviestą su cukrumi iki vienalytės masės. Supilkite sausus produktus. Kiaušinius išplakite su neriebia grietinėle iki vienalytės masės. Masę sudėkite į konditerinį maišelį ir ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos išspauskite penkių centų dydžio kauburėlius. Jei neturite konditerinio maišelio, kauburėlius iš tešlos galite formuoti šaukštu. Kepkite įkaitintos iki 175 °C temperatūros orkaitės centrinėje dalyje maždaug 8 minutes. Stebėkite, kad neapdegtų sausainių kraštai. Palikite atvėsti ant grotelių. Sumaišykite įdarui skirtus produktus. Pusę įdaro užtepkite ant sausainių. Likusius sausainius dėkite ant įdaro. Patiekite šviežiai pagaminus.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.