Sudedamosios dalys
Skrudinta duona
50 g sviesto
4 riekelės duonos
Cukraus mišinys
90 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
3 g malto cinamono
Patiekti
250 g braškių
maskarponė
„Dansukker“ šviesiojo sirupo
Gaminimo eiga
Keptuvėje išlydykite sviestą ir įdėkite duoną. Kepkite duoną iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Lėkštėje sumaišykite cukrų ir cinamoną ir pamerkite duoną į šį mišinį iš abiejų pusių.
Vasaros skrebučius apibarstykite šviežiomis griežinėliais supjaustytomis braškėmis ir mėgaukitės. Arba pridėkite šiek tiek prabangos su šlakeliu maskarponės ir šviesaus sirupo!
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!
Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!