Vasaros skrebutis

Geriausias būdas išvengti maisto švaistymo. Paskrudinkite vakarykštę duoną, pagardinkite ją vasaros gėrybėmis ir mėgaukitės!

4 gabalėliai

20 minučių

Įvertinimas (6 vnt)

Sudedamosios dalys

Skrudinta duona
50 g sviesto
4 riekelės duonos

Cukraus mišinys
90 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
3 g malto cinamono

Patiekti
250 g braškių
maskarponė
„Dansukker“ šviesiojo sirupo

Gaminimo eiga

Keptuvėje išlydykite sviestą ir įdėkite duoną. Kepkite duoną iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Lėkštėje sumaišykite cukrų ir cinamoną ir pamerkite duoną į šį mišinį iš abiejų pusių.

Vasaros skrebučius apibarstykite šviežiomis griežinėliais supjaustytomis braškėmis ir mėgaukitės. Arba pridėkite šiek tiek prabangos su šlakeliu maskarponės ir šviesaus sirupo!

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Triufeliai „Akys“

Helovinas

Leiskite vaikams persirengti ir nustebinkite juos gardžiais saldumynais.

Čatnis

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!

Traškus obuolių pyragas

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Šokoladiniai makarunai

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.

Slyvų pyragas

Slyvos

Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!

Tiramisu sūrio pyragas

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!