Vasaros uogų pyragas

1 torto kepimo forma, kurios talpa – maždaug 2,4 l

1,5 valanda

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

200 g sviesto
4 kiaušiniai
320 g „Dansukker“ cukraus miltelių
75 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
360 g kvietinių miltų
4 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 citrinos žievelė
200 ml pieno
300 ml pasirinktų vasaros uogų

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Kepimo formą ištepkite riebalais ir pabarstykite miltais.

Ištirpinkite sviestą ir leiskite jam atvėsti. Išplakite kiaušinius, cukraus miltelius ir sirupą, kol masė bus puri. Atskirame inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir citrinos žievelę. Gautą masę sumaišykite su kiaušinių mase. Pilkite sviestą, pieną ir maišykite, kol masė bus vienalytė. Viską supilkite į kepimo formą ir kepkite 50–60 min.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai su meile

Kalėdų kepiniai su meile

Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Šokoladinių sausainių paruoštukas stiklainėlyje

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.