Sudedamosios dalys
50 g sviesto
120–140 g kokoso drožlių
90 g „Dansukker“ cukraus miltelių
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 ml plakamosios grietinėlės
Papuošimas
200 g juodojo šokolado
100 g baltojo šokolado
karamelės spalvos (galima nedėti)
pabarstukų (pasirinktos rūšies ir spalvos)
Kvapiosios medžiagos
tarkuota vienos žaliosios citrinos žievelė
2–3 lašiukai pipirmėčių prieskonio
Gaminimo eiga
Puode ištirpinkite sviestą ir sudėti likusius ingredientus. Jei norite, paskaninkite pasirinkta kvapiąją medžiagą.
Palikite atvėsti šaldytuve apie 30 minučių.
Suformuokite kaip kiaušinius ir palikite šaldiklyje apie 20 minučių. Tuo tarpu atskiruose induose ištirpdykite juodąjį ir baltąjį šokoladą.
Panardinkite kiaušinius į tirpintą juodąjį arba baltąjį šokoladą ir apibarstykite pabarstukais. Palikite vėsioje vietoje 20 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.