Sudedamosios dalys
300 g juodojo šokolado
40 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
100 g sūdytų žemės riešutų
200 g irisų
300 g baltojo šokolado
80–100 g šokoladinių kiaušinių
30 g zefyriukų
Gaminimo eiga
Garuose ištirpinkite šokoladą ir suberkite cukrų. Palaukite, kol šiek tiek atvės. Sukapokite žemės riešutus, susmulkinkite irisus. Atsargiai įmaišykite į karštą šokoladą. Mišinį supilkite į formą (maždaug 23 cm ilgio ir pločio).
Palaikykite šaldytuve maždaug 20 minučių. Tuo tarpu ištirpinkite baltąjį šokoladą. Leiskite šiek tiek pravėsti. Atsargiai supjaustykite šokoladinius kiaušinius, galite pasmulkinti ir zefyriukus. Beveik visus susmulkintus kiaušinius ir zefyriukus suberkite į baltąjį šokoladą. Saujelę pasilikite papuošimui.
Iš šaldytuvo išimkite formą su juoduoju šokoladu. Jį apšlakstykite ištirpintu baltuoju šokoladu. Viršų pabarstykite likusiais šokoladiniais kiaušiniais ir zefyriukais. Palaikykite šaldytuve kelias valandas, kol sustings.
Supjaustykite gabaliukais ir patiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.