Sudedamosios dalys
100 g migdolų
300 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
3 kiaušinių baltymai
50 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Geltonų maistinių dažų
Glajus
100 g natūralaus skonio tepamo varškės sūrio „Philadelphia“
100 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
1/2 g šafrano
Gaminimo eiga
Migdolus apvirkite, nulupkite odelę ir sumalkite. Sumaišykite migdolus su cukraus milteliais. Kiaušinių baltymus išplakite elektriniu mikseriu iki standžių putų. Supilkite cukrų ir išsukite morenginę masę iki standžių putų. Atsargiai įmaišykite į migdolų ir cukraus miltelių masę.
Šaukštu arba konditeriniu švirkštu dėkite masę ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Iš masės turėtumėte pagaminti apie 40 migdolinių sausainių. Palikite stovėti 15 minučių, tada kepkite apatinėje orkaitės lentynoje 150 °C temperatūroje maždaug 12-15 minučių.
Kepimo popierių su sausainiais išimkite iš kepimo skardos, padėkite ant grotelių ir palikite sausainius atvėsti. Sumaišykite visus glajui skirtus produktus. Ant vienos sausainių pusės užtepkite glajų ir ant viršaus uždėkite kitą sausainį. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kalėdų kepiniai su meile
Raskite receptų ir įkvėpimo unikalioms Kalėdų širdelėms visiems, kurie jums rūpi.
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.